I'm batman!

Ni har väl sett the big bang theory-avsnittet där sheldon tror att han är batman? Måste vara ett av de bästa avsnitten. Eller i alla fall en av de bästa replikerna.
 
Igår gjorde vi något som jag aldrig trodde att jag skulle göra i mitt liv. Vi var nämligen på fladdermusjakt. Eller jakt och jakt, det kanske är att ta i. I austin bor det ungefär en miljon (?) fladdemöss under en (!) bro, och vid skymning flyger de allihop ut från bron, på väg mot nattens äventyr. Och det här fick vi för oss att titta på igår. Jag vet inte vem av oss som kom på den briljanta idéen, men det var förmodligen inte jag eftersom jag tycker att fladdermöss är läskiga. Men i alla fall. Vi slog oss ner på en gräsplätt vid vattnet, strax bredvid bron, och väntade. Ellen hade vägrat att somna, så hon fick sitta med oss i gräset och invänta det som komma skulle. Det var för övrigt ellens sitta-i-gräset-premiär. Hon gillade det. Det kan i och för sig berott på alla människor som hon spanade in, men jag väljer att tro på gräset.
 
Vi hörde massa tjatter från brons gömdra vrår. Vi väntade och väntade. Och väntade. Spanade runt på människorna. (Vi såg faktiskt en man som fostrat sina hundar - med teckenspråk. Det var ganska häftigt att se. Han viftade och gestikulerade, och hundarna såg honom i ögonvrån och slutade upp med sitt bus.) Men så till slut hände det! Det kom en fladdermus, och sen en till. Och en till. Och en till. Och en till. Och sen en massa-super-jättemånga-på-en-gång. Men jag vet inte om det var så märkvärdigt egentligen. Var det det? Jag har så klart inga bilder av det heller, så vi får göra om det hela med en kamera. Tror jag. För lite häftigt var det nog ändå, när jag tänker efter. Att se så många fladdermöss på en och samma gång. Nästa gång kanske vi till och med kan se batman?
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0