Utvecklingsfas

De senaste fem, sex dagarna har Ellen sovit extra mycket, och varit lite gnällig. Vilket inte hör till hennes vanliga jag. Utvecklingsfas, tänkte vi. Så vi har väntat och väntat. Funderat på vad det kan vara som hon utvecklar nu. Vi har ju gått igenom det här med utvecklingsfas flera gånger tidigare. Rulla från mage, greppa leksaker, sitta, med mera. För varje fas har hon lärt sig allt "större" och mer komplicerade saker. Så ni förstår ju att vi var spända av förväntan denna gång. Kan det vara krypandet som är på gång? Eller åtminstone något slags ålande? För är det något hon kämpar med så är det det där med att ta sig framåt. Häromdagen la vi henne på golvet, sen fixade vi med lite saker, och när vi tittade till henne igen låg hon med hela kroppen under sängen, och bara huvudet stack under sängkappan. 
 
Hur som helst. Dagarna kom och gick, gnälligheten och sovandet bestod. Men så till slut. Till slut fick vi äntligen veta vad det är hennes lilla huvud har kämpat med under tiden. Håller i er, för nu kommer det: hon har lärt sig att... Trumvirvel... Spotta! Men inte nog med det, hon kan numera även lägga till konsten att smacka på sin cv. 
 
Öööh... Ja. Jag vet inte om riktigt. Var det värt fem dagar? Och vad ska hon med denna kunskap till? Och varför kunde hon inte ta det efter krypandet? Och varför ska hon visa sina spottkunskaper just precis när hon äter mat? 
 
Jag känner mig lite tom på ord. Det var kanske inte riktigt vad vi förväntade oss? Men men. Vad duktig du är, Ellen! 


Kommentarer
Anonym

:) :)

2013-04-12 @ 23:50:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0