Dop

I helgen fick vi för oss att ändra lite på ellens dop som sker på lördag. Till exemepel kommer vi att bjuda på lite mat efteråt, istället för bara fika. Och... Eller ja, det var nog bara det vi ändrade. Inte så stor grej. Varför vi ändrade oss? Ja men låt mig säga såhär. Vi har världens sämsta matrutiner. Alltså. Det är egentligen helt sjukt. Vi kan äta middag hur sent som helst. Laga potatisgratäng vid elva, halv tolv en tisdagskväll är egentligen ingenting konstigt för oss. Bortsett från att vi inte längre äter potatis. Vad det gäller lunch så äter vi det om det finns rester. Det ska mycket till för att någon av oss ska ställa sig och laga lunch. Eventuellt skapar vi oss ärenden i stan så att vi bara MÅSTE åka dit nununu, och så äter vi lunch på vägen. Så fungerar det hos oss. Värt att nämna är väl kanske att ellen aldrig går hungrig. Hon äter regelbundet på bra tider. Eller ja, liksom när hon är hungrgig. Nu till exempel.
 
Men tillbaka till dopet. Vi insåg ju att vi inte skulle äta något annat än fika på lördag. Frukost existerar överhuvudtaget inte hemma hos oss. Lunch skulle vi aldrig hinna med att äta, eftersom vi ska träffa prästen i kyrkan runt halv ett. Och innan det ska det fixas lite i fikalokalen. Typ ställa fram något bord att sitta vid. Och sånt, ni fattar. Så. Vi kom fram till att vi helt enkelt får bjuda alla på lunch för att själva få i oss någon. Så nu ska vi bara meddela alla det också. Borde väl inte vara några problem kan jag tycka. Och så måste vi säga att det är ganska kallt i lokalen. Så en kofta kan vara bra att ta med. Eller så sätter vi oss jättejättenära varandra.
 
Vi har just berättat vad prällen ska göra med vatten på dopet


Kommentarer
Eleonor

Jag röstar för att sitta jättejättejättenära varandra! *sträcker upp näven och viftar*

2013-02-19 @ 15:49:13
URL: http://mamafashionella.blogg.se
Anonym

så hemlighetsfulla ni var när ni planerade bröllopet!

2013-02-24 @ 09:34:36
Matilda

Är fortfarande lite chockad =) Ni var så fina. Har lagt upp några bilder på hemsidan... resten av bilderna (som blev bra) kommer senare. kramKommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0