Måndag hela veckan

Det händer inte så mycket när man är mammaledig. I alla fall inte för mig. Alla dagar går in i varandra och ser likadana ut. Typ måndag hela veckan.
 
Igår var i alla fall jag och ellen till uppsala där vi åt lunch med mamma/mormor och sen köpte vi presenter. På vägen hem plockade vi med oss anna och semlor, och bara därför tränade jag igår. Ja, alltså inte för att anna var här utan för att jag kände mig SÅ pluffsig efter att ha smällt i mig en semla. Så jag var liksom tvungen att göra någonting åt det. Och då blev det träning. 
 
Idag ska vi på babysim igen, och sen har vi några andra ärenden i stan som vi ska uträtta. Ikväll är det core-träning, och jag har såklart inte gjort min hemläxa (plankan). Hoppas att jag inte får skäll...
 
På förmiddagen idag var jag och ellen på en superkortispromenad, och sen skottade jag snö. Fast jag fuskade lite. Eller, ja. En del. Mycket. Ganska mycket. Okej, det syns inte ens att det är skottat. Men det orkar inte jag bry mig om. Jag. Är. Så. Less. På. Snön. Kan man ställa stora byggfläktar runt om på hela tomten och blåsa bort snön? Eller smälta den? Det finns ingen glädje överhuvutaget i snön såvida den inte kommer (och försvinner) i december. För då är det mysigt. 
 
Nu sover den där lilla ute i vagnen, och vi skulle egentligen behöva ge oss iväg till stan nu om vi ska hinna göra allt vi borde. Men det känns så dumt att väcka henne. Kanske sover hon vidare om jag bara snabbt och smidigt flyttar henne från vagnen till babyskyddet?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0