Onsdag den sjätte februari

Vi startade gårdagen med att gå till babykyrkis - som visade sig vara stängt! Och här måste ni först min frustration. Jag äter inte frukost. Alls. Det första jag äter varje dag är lunch. Ungefär fem timmar efter att jag vaknat. Men. På babykyrkis finns det alltid en buffé av smörgåsar och fikabröd. Och här frossar jag. Onsdagmorgnar är min frossarmorgon. Och den enda anledningen till att jag orkade pallra mig iväg igår. OCH SÅ VAR DET STÄNGT. Så jag gick en prommis istället, den vanliga rundan.
 
Igår var vi på babysim igen också. Ellen var lite trött och lite hungrig, så hon var inte riktigt lika sprallig som förra gången. Men hon tyckte nog att det var roligt i alla fall.
 
Efter simmandet åkte vi och handlade, på tråkcoop i enköping. De hade varken våra chips eller femtio nyanser av frihet. Varje gång jag ska skriva femtio nyanser så skriver jag femtion nyanser. Och så får jag sudda. I alla fall. Dåliga coop hade ingenting spännande alls. Så emil fick springa in på ica maxi och köpa min bok innan vi åkte hem. I snöstormen. För usch och fy och blä vad det snöade (och fortfarande gör). 
 
Hemma igen skottade jag snö (hallå meningslöst när det vräker ner) bytte sen om och stack iväg på core. Vi behöver ju inte prata så högt om det träningspassaet. Det är normalt att få hemläxa när man går på pass va? (Plankan, plankan, plankan.)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0