Torsdag, fredag, lördag

Jaha, så har det gått några dagar igen då. Varför blir det så?
 
Torsdag. Torsdag, torsdag, torsdag. Vad gjorde vi i torsdags? Jag kommer inte ihåg. Måste tänkte efter lite. Tänk, tänk, tänk... Jo! Nu! I torsdags var jag och jobbade i enköping hela halva dagen. Och så var jag till frisören för första gången sedan i augusti. Jag tappade i princip inget hår under graviditeten, och tillråga på det så växte håret som ogärs (hej raka benen varje dag (när man är gravid = ingen någon höjdare)). Så det var långt och tjockt. Och inte positivt långt och tjockt. Slitet, slitet, slitet. Men nu är det back on track igen. Tunt, tunt, tunt (nåja) och det slitna är borta, borta, borta.
 
Igår var det fredag, och det firade jag (förutom med fredagsdrinken) genom att gå en ny runda här i stan. En lite kortare variant (bara fem kilometer istället för sex). Sen åkte jag, lillgrodan och min mamma till min mormor (hej fyra generationer envisa, surskalliga damer). Sen åt jag och emil hemmagjord pizza (fusk, fusk, fusk med maten) och såg på spåret, Det är så svårt när man ska skriva att men sett ett program som heter på någonting. Till exempel på spåret. Eller på rymmen. När jag var liten så skrev jag dagbok, och där står det att jag har sett på på rymmen, och det ser jättemärkligt ut.
 
Idag har vi, hela familjen förutom katterna, och min mamma varit i badhuset. Och där träffade vi på tre andra bebisar, varav hundra procent av dem var med i föräldragruppen. Grodan simmade och simmade i säkert fyrtiofem minuter. "Nu är hon nog supertrött" tänkte vi och gick upp och satte oss för att torka den lilla innan vi andra skulle duscha. Då börjar hon vifta och sprattla hejvilt, och stirrar ut alla barnen som leker i bebisbassängen. Så emil fick varsågod bada vidare med henne ett tag till. Sen stod hon och hoppade i våra knän ett tag. Sen satt hon och tittade på när jag duschade. Med schampoo. Med tvål. Med hårinpackning. Utan den minsta antydan till trötthet. Fast sen slocknade hon och sov tills jag väckte henne tre timmar senare. Det tar på krafterna minsann att simma omkring. 
 
Nu håller ellen på att somna in ordentligt, jag ska uträtta ett ärende och emil ska laga mat. Sen blir det mellomys för hela slanten. 
 
 
.
En bild som inte har någonting alls med någonting alls att göra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0