Alvedonpremiär

Som rubriken lyder. Ikväll var det premiär för alvedon till den lilla människan. Ont, ont har hon i sin lilla kropp. Stånkar och fnyser i min famn. Sjukvårdsupplysningen (med bebisröst): "har hon oooooont? Klart hon ska få alvedon". Sagt och gjort. Trots att hon väger mindre än fem kilo, som är lägsta vikten att utgå från vid dosering. Redan när meddun kom in i munnen verkade hon må lite bättre. Placebo?
 
Med ojämna mellanrum hostar hon till, som för att säga "mamma och pappa jag är sjuuuk". Lilla plutten då. Vi har inte glömt dig bara för att  du somnat.
 
Förresten! Vi vägde och mätte ju på BVC också. Det var inte bara smärta. 4690 tung och 57 lång. Lika stor som om hon fötts i vecka 40, och alltså skulle vara två månader nu. Hon ligger perfekt på sin korrigerade lilla kurva.
 
Emil vill att jag ska skriva huvudomfånget också. "Huvudomfånget hade ökat mest, för hennes intelligens tar så mycket plats" (ha ha ha). Kanske ligger något i det dock. Det verkar lite som att hon lärde sig att vända sig till rygg enbart för att hon avskyr att ligga på mage. Skulle kunna vara.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0