Det gick bra!

Ellen fick sin spruta. Eller sprutor, rättare sagt. En i varje lår - samtidigt. Och det gick bra. Hon grät såklart (vem hade trott att hon kunde producera så mycket tårar samtidigt?) men det gick över relativt fort. Som tur var. Nu ligger hon i min famn och sover (det tar en evighet att skriva med en hand), trött och gnällig har hon blivit. Hoppas bara att vi slipper febern, som vissa får. Det visar sig.
 
Efter ellens sprutor och föräldragrupp (dags att börja barnsäkra redan) åkte vit till enköping och besiktigade bilen (den gick igenom utan anmärkning), kastade skräp, och åkte sen till västerås. En gåstol och en matstol hittade vi till lilla skrutt. Nu ska hon lära sig sitta! Och gå! Och på tal om föräldragruppen så sov sig ellen igenom den (som vanligt), så vi kunde inte visa hennes fantastiska färdigheter. Tyvärr.
 
Lite suddig bild. Men pappas finger är gott ändå.


Kommentarer
Basse

Västerås?! Lite besviken att ni inte hörde av er haha! Vi har förövrigt på erikslund igår och shoppa, tänk om man visste vilka som gömde sig bland folkmassorna! ;) fika snart?

Svar: Åhh, och jag som tänkte höra av mig, men sen tänkte jag att ni säkert hade fullt upp med annat. Vi var ju på barnens hus där. Klart vi ska ses snart! Vi har fått grindar i julklapp, så nu är trappan snart säkrad =) Hör av er om en tid, vi kan ju i princip alltid eftersom ingen av oss jobbar...
frökensvår.se

2013-01-11 @ 08:26:58
URL: http://eviilion.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0