Ellen tycker till

Igår var som bekant ellens farmor och farfar här på besök. Som väntat busades det en hel del. Men ellen visade också en allvarligare sida. Hon och farmor hade ett långt, allvarligt samtal sinsemellan. Följande saker diskuterades i mer eller mindre utsträckning:
 
EU. Av tonfallet att döma gillar ellen inte EU. Hon verkar tycka att vi ska gå ur, och inte ha någonting med det att göra. Överhuvudtaget. Farmor frågade vad ellen anser om euron, men fick inget riktigt svar. Vi tror dock att ellen inte tycker om valutan heller. Möjligen tyckte hon att diskussionen spårat ut och att hon därför inte svarade på frågan.
 
BLUE. Ellen is lite international. "Bluuuueee", sa hon. Vi vet inte om hon menade att hon kände sig lite nere, eller om det var något om färgen hon ville få fram. Kanske är det hennes favoritfärg? Kanske tycker hon att det är en ful färg? Jag trodde inte att hon skulle ha något att säga om blått, för hon har inga blå saker. (Nej hon har inte bara rosa saker, däremot en del grönt. Jag gillar grönt. Grönt är fint!).
 
GULD. Ja, vad ska jag säga om den diskussionen. Ellen är tjej, Hon gillar inte krimskrams. Guld ska det vara. Tydligen.
 
 
I farfars knä


Kommentarer
Eleonor Pedro

Vad skönt att hon inte velar och har sig. Hon är en bestämd tjej som vet vad hon vill ha, hon kommer gå långt! :)

2013-01-20 @ 21:47:32
URL: http://mamafashionella.blogg.se
Anonym

Haha ja hon fick verkligen fram några ord.... Bestämda åsikter var det

2013-01-24 @ 17:45:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0