Lördag

Vilken dag. Först städade vi ju som bekant. Aldrig nånsin förr har jag städat så ineffektivt. Ordet långsamt är en underdrift så det skriker om det. På flera timmar lyckades jag nätt och jämt plocka undan, städa toaletten, damma det värsta och skaka mattor. Det brukar ta max en timme. Tror jag. Och inte kan jag skylla på ellen heller, för henne hade emil. (Hon ledsnade ganska snabbt på nyhetsmorgon). (Nyhetsmorgon är ju bara roligt när tilde och peter är med. (Eftersom det blir så pinsamt då) ). Men. Jag lyckades i alla fall träna och svänga ihop kakor innan Emils familj kom. Ja alltså. Jag ska ju inte äta kakor egentligen. Men. Emils pappa sa lite fint senast vi träffades att det minsann fanns speciella kakor i receptboken jag fick av dem i julklapp. Så så var det med det. 
 
Ungefär en sekund efter att den lillas farmor och farfar åkt hem kom Anna. Vi åt tacos och pratade om hur dåligt det är med kolhydrater. Ungefär som att käka bitsocker och gnälla över att man är tjock. 
 
Nu ligger (äntligen) kärleksknytet och sover i sin säng. Ett barn som har svårare att komma till ro får man leta länge efter. Sannolikt får man leta under varenda sten i varenda skog i hela överallt för att möjligen finns ett barn som ens har hälften så svårt att stänga de små ögonen och somna. Men tänk. Om femton år kommer jag säkert gnälla över att hon sover hela dagarna istället. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0