Simma, simma, simma

Igår var vi som bekant på babysim med lilla grodan. Och hon verkligen älskade det. Sprattlade och sprattlade. Lite som en fisk som råkat hamna på land. Jätteroligt tyckte hon att det var, och det tyckte vi också. När vi hade badat klart och jag skulle byta om fick ellen ligga på golvet, och hon fortsatte att sprattla med hela kroppen. Så nu får vi väl åka med henne till badhuset varenda dag.
 
Vi fick hemläxa också. Vi ska hälla vatten över huvudet på grodis, och säga "åhhh dyk!". Småttingarna ska koppla ihop dyk-ordet med att stänga av allting antar jag. Stänga ögonen, sluta andas och allt det där. Så att vi kan dyka sen med barnen. Ellen brydde sig inte nämnvärt när vi hällde vatten över henne, så det bådar ju gott. Hon kanske blir en liten badunge, som sin mor.
 
När vi åkte från badhuset somnade ellen, så klart, och jag trodde att hon skulle sova hela kvällen. Det är ju jättejobbigt att simma. Men. Nej. När vi kom hem slog hon upp ögonen och vägrade somna om. Men vid sjusnåret när det var läggdags somnade hon, som hon brukar. Och sen har hon varit uppe två gånger inatt och ätit, som hon brukar. MEN. Hon och emil har fortfarande inte klivit upp. Så hon har alltså sovit fjorton timmar bortsett från matpauserna. Ha ha ha. Hon kommer totalvägra att sova middag idag... Vilket i och för sig inte är något undantag från alla andra dagar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0