Spruta!

Igår var jag, ellen och min mamma till IKEA och gick loss på förvaringsavdelningen. Ett gäng plastbackar plockade jag och ellen (okej, kanske mest jag) på oss. Nu ska vi organisera i förrådet, ALLA kartonger ska bort. 
 
Idag är det tremånaderskontroll och spruta för ellens del. Undrar hur det kommer gå. Tårar som sprutar. Och ellen kanske också blir ledsen. Brukar barnen bli mycket sjuka av vaccinationer? Difteri, stelkramp, kikhosta, Hib och  polio är det tydligen vaccination mot. Önska oss lycka till! Direkt efter sprutan är det föräldragrupp, då ska vi jämföra ellens storlek med alla andra bebisar. Vi undrar nämligen om hon är mindre än en average tremånaders.
 
På eftermiddagen ska vi besikta bilen, och eventuellt ta en tripp förbi återbruket. Kanske panta burkar också. Och handla lite. Och sånt roligt.
 
Nu sitter ellen och emil och planerar hur de ska visa upp sig på föräldragruppen (ha ha ha). Ja, alltså. Emil ska inte visa upp sig. Det är ellen som ska visa upp sina färdigheter. Ja, att hon bör sin vikt på benen då. Och vänder sg. Och sånt. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0