Tjugofem grader kallt

Idag kommer emils föräldrar hit och hälsar på. Trevligt tycker jag. Mindre trevligt är det att hela huset ser ut som tredje världskriget. Ännu mindre trevligt är det att jag inte vill ha hit folk när det ser ut såhär. Så. Jag får städa. Eller nej. Vi städar tillsammans. Jag gör den roliga städningen och emil den tråkiga. Alltså han får damsuga och torka golv. Ha ha ha. Skitgörat liksom. Och de där gardinerna jag skrev om häromdagen. Ja... Jag tog bort alla julgardiner. So far so good liksom. MEN. Sen satte jag aldrig upp några nya. Så jag får ställa mig och stryka gardiner nu också. Wiho!
 
Jag hade tänkt gå en prommis också innan vi får besök, men det är tjugofem grader kallt ute. Det är väl ändå en bra ursäkt till att låta bli? Ingen framkrystad jag-vill-inte-gå-men-jag-låtsas-att-jag-vill-och-skyller-på-omstämdigheter-som-jag-inte-kan-påverka-ursäkt.
 
Lilla grodan sover. Hon körde upp oss vid åtta (HALLÅ MAMMA OCH PAPPA VI SKA GÅ UPP NUNUNUNUNU). Vi myste en liten stund. Hon åt lite. Och nu sover hon alltså igen... Men det är bra, då kanske hon är pigg och glad när farmor och farfar kommer, så det blir mycket bus.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0