Träning

Ikväll var jag för första gången på ett träningspass här i storstan. Jag hade egentligen inga som helst förväntningar. Liksom vad kan man knåpa ihop av redskap som finns i en hundra år gammal skolgymnastiksal? Det visade sig att det finns mycket man kan hitta på. Herregud. Jag är helt slut i kroppen. Benen skakar. Det var kanske tio olika stationer, allt från plankan till rygglyft till hopprep till rumplyft till allt möjligt jobbigt. Varje station i fyrtiofem sekunder, och så tre varv runt. Oj, oj, oj. Min arma kropp var absolut inte alls förberedd på det. Men. Det var roligt! Och dessutom väldigt, väldigt billigt. Det är fem pass i veckan (pilates, step up och core utöver detta) och en termin kostar fyrahundrafemtio. Superduper, för att citera min sovtröja.
 
I förmiddags var jag och ellen ute och gick (sex kilometer), sen mötte vi upp pappa emil på biblioteket där det var föräldraträff om böcker och språkutveckling. Efter lunch åkte jag till mitt jobb och hälsade på. Efter det var jag till mitt andra jobb och jobbade några timmar. Sen hem, käka och så iväg på träning. En aktiv dag, med mycket tid ifrån ellen. Skönt att jag kunde jobba lite "ifred" och faktiskt få någonting gjort. Och mysigt för emil och ellen att vara helt ensamma. Annars är det oftast jag som är själv med henne, och då i form av promenader. Varav hon sover ungefär hundra procent av tiden, men ändå. När jag kom hem idag (mellan jobb och träning) verkade hon faktiskt bli glad av att se mig. Och visst smälter man lite då?
 
I morgon ska jag och lillgrodan på kyrkis på förmiddagen, och på eftermiddagen åker vi allihop på babysim. Det ska bli väldigt intressant att se hur ellen reagerar på det. Alla jag har pratat med rekommenderar babysim, och säger att alla barn i deras babysimgrupp har gillat det. Så det bådar gott! Och om inte annat så kommer nog JAG att tycka om det i morgon, för med träningsvärken som kommer efter dagens träning kommer det minst sagt att vara skönt att bada i en varmvattenbassäng.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0