Trettondagsaftonskväll

Ellen är mycket gladare idag. Eller ja, alltså hon har ju sovit i princip hela dagen. Men nu på kvällskvisten är hon jättesnäll och harmonisk (peppar, peppar, ta i trä och allt det där), kan utvecklingssprånget vara över kanske? Läste att det varar någon dag upp till en vecka, och det har ju ändå gått några dagar nu. Hon lät oss till och med äta ifred när det var dags för middag, annars har hon en tendens att alltid vilja vara i famnen just precis när vi ska äta.
 
Gung,gung när mamma och pappa äter
 
 
Eller är hon kanske glad för att hon och pappa emil tog en premiärtur själva ute med vagnen idag? Kan ju vara så. För hon är säkert otroligt, extremt, jättemedveten om vem det är som kör vagnen, speciellt med tanke på att hon somnar ungefär en sekund efter att hon lagts ner i vagnen och sen sover tills långt efter att vagnen parkerats i hallen igen.
 
Premiär för ensampromenad med pappa. Mys, mys
 
 
Jag då? Ja jag har rensat och rensat hela dagen idag. Förrådet på övervåningen och badrummet är klart. Gav mig på förrådet på nedervåningen också, men är inte helt tillfredställd med resultatet där. Fick i alla fall ihop två stora sopsäckar med skräp som ska kastas. Och runt en miljard kartonger. Och massa kläder, trots att jag inte ens öppnat en garderob (?), Och massa damm. Och en massa andra saker som jag inte har en aning om vad jag ska göra med. Vad gör man med gamla VHS-band liksom? 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0