Vad gör ni om dagarna?

Föräldraledighet i all ära, men vad gör ni på dagarna med era barn? Jag är väldigt rastlös av mig och klarar nästan inte av att vara hemma hela dagarna, varje dag. Jag vill göra saker! Men jag vet inte vad. Ellen trivs bra med att leka på golvet timme efter timme, men det gör inte jag. Det är tråkigt. Är jag en dålig mamma då? För att jag inte kan se det fantastiska i och njuta av att bara vara med ellen hela dagen? Enligt familjeliv.se är jag det. För där minsann är mammorna hemma och krälar på golvet hela dagarna, fast de ser ju förstås till att hemmet är städat, tvätten tvättad och maten lagad när karlarna kommer hem. Såklart.
 
Förut gick vi på kyrkis, men det har runnit ut i sanden. Det var svårt att komma in någonstans, för alla mammor satt grupperade. Och nu är det ändå sommarstängt. Likaså med babysim - sommaruppehåll. Igår var jag och ellen till en badplats, men det är lite tråkigt att vara iväg på en badplats själv. Vi brukar vara ute och gå, men det är inte vidare roligt heller faktiskt, för vi går samma väg vareviga dag. Ingen variation, ingenting nytt att se.
 
Vi har inga vi umgås med, för det verkar vara väldigt svårt att planera för människor. Jag undrar vad alla andra föräldralediga här i området gör. Jag är ute och går/springer totalt ungefär en mil varje dag, men det är väldigt sällan jag ser en annan förälder ute.
 
 
Så jag undrar, vad gör ni föräldralediga?


Kommentarer
Anonym

Alla kanske är inne och gör nya barn?

2013-07-10 @ 21:51:53
Eleonor

Oj, det var ju jag som skrev kommentaren.. Haha :)

2013-07-11 @ 09:15:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0