Dag 2 av 30 (?)

Idag har jag legat på latsidan vad det gäller barnvagnspromenader. Helt. Har faktiskt inte gått alls med vagnen idag. På förmiddagen tog jag ellen i bärselen och gick 3,2 km, en tur fram och tillbaka till Emils jobb. Vi stannade där och fikade. Med singoalla. Dra på trissor.
 
På kvällskvisten (hej börja träna 21:40) tog jag mig an passet som är nästa nivå i utmaningen jag nämnde innan. Den där man ska springa fem kilometer efter åtta veckor. Idag var det gå och springa 90 sekunder vardera i intervaller. Så jag påbörjade ett pass och sprang hemifrån. Och sen påbörjade jag ett nytt och sprang hem igen. Så jag gjorde två såna pass på raken. Jag behöver kanske inte ens nämna att jag hoppas över det sista passet i denna konstellation? Nästa gång blir det nästa nivå, dag ett på vecka tre det vill säga.
 
Väl hemma igen genomförde jag 20x1 situps och 30x1 sneda situps, 10x3 armhävningar och sen 40 sek x3 plankan. Det är väl okej om man delar upp det såhär? Målet kanske är att inte behöva dela upp på tre, men just nu behöver jag faktiskt göra det. Trots att det tar emot. Men. Heja heja alla oss som kör det här!
 
Och heja heja mig som lyckats skapa spaltmeter efter spaltmeter med text utan bilder?
 
 


Kommentarer
Eleonor

Man får dela upp preciiiiiis hur man vill! :)

2013-06-12 @ 12:40:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0