En helg i vagnens tecken

Hela helgen har vi spenderat i barnvagnsbutiker både i verkligheten och på internet. Vi är nämligen ute efter en ny vagn. Emmaljungan i all ära, men efter att vi köpte bugaboo bee inför vår utlandsresa så står bara emmaljungan och skräpar. Den används i princip bara som sovvagn, jag kan inte ens minnas sist jag var ute och faktiskt gick med den. Och det känns lite väl lyxigt att ha en ny vagn som sovvagn. Det är alltid buggan som får hänga med på promenaderna eftersom att den är så fruktansvärt smidig och lättkörd. Problemet är dock att ellen inte sitter så bra i den, hon liksom halkar och glider ner. Däremot funkar det kanon för henne att sova i! Så vi är ute efter en vagn som, kort och gott, uppfyller följande kriterier:
  • Skön för mig att köra och ellen att åka i - precis som vår Emmaljunga
  • Smidig, lätthanterlig och lättkörd - som buggan
Vi har varit överallt i både uppsala och Västerås, vi har pratat, diskuterat, klämt och känt på varenda vagn i alla butiker, men inte hittat någon som uppfyller våra krav. Det känns lite som att emmaljungan är den största och buggan den minsta vagnen på marknaden, så det är väl därför det är lite svårt för oss att hitta rätt.
 
Men efter många timmars funderande, letande och sökande så tror jag att vi faktiskt har hittat rätt. Nu står valet mellan två vagnar, båda är bugaboo. Antingen blir det en donkey (som går att göra om till syskonvgn!) eller en cameleon. Men båda har stora för- och nackdelar. Dock sitter ellen väldigt bra i dem, och vi har ju en bugga redan som jag är förälskad i, så egentligen skulle jag nog bli nöjd med vilken som. Men jag har ju sån beslutsångest, och till syvende och sist så är det jag som får bestämma eftersom att jag går många, många fler mil än emil med vagnen.
 
Decisions, decisions.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0