Saker som irriterar mig just nu

Vi har en sovvägrande bebis här hemma. Hon heter ellen. Jag tror att hon har separationsångest. Det är aningens jobbigt och eventuellt lite irriterande att det tar två timmar att få henne att sova för kvällen. Men det gör inget.
 
  • Jag har människor i min närhet som tjatar om att de är tjocka. Samma människor försöker jag dagligen, febrilt, få med ut att träna. Jag anpassar mig i mångt och mycket för att träna med dem. Jag tränar själv mindre intensivt bara för att de ska ha någon att träna med. Sen kommer de med värdelösa ursäkter till varför de ska slippa. "Klockan är redan åtta", "det regnar", "jag är trött", "jag skottade snö i förrgår". Och nu orkar jag inte höra mer tjat. Träna eller håll tyst. Basta. Det finns en anledning till att jag väger 50 kilo och inte ni. 
  • Sen finns det människor som tycks lägga sig i och ha åsikter om allting. Det tycker inte jag om. Jag får väl göra som jag vill? Och vi får väl göra som vi vill i våran familj? Ja det får jag och ja det får vi. 
  • Människor som inte kan respektera andras (läs: min och emils) tid.
  • Jantelagen.
  • Det faktum att oavstående tre punkter irriterar och stjäl energi från mig, onödigt mycket. 
 
 
 
Om jag har vaknat på fel sida idag? Måhända.
Om jag ska gå ut nu och intervalla minst 6 kilometer? Ja.
Om jag tänker avsluta träningen med 50 situps, 30 armhävningar och 2 minuter plankan? Självklart.
Om jag kommer att avsluta kvällen med ett glas vin? Absolut.


Kommentarer
Eleonor

Förutom att jag inte väger 50 kg och inte har jättemycket egentid med Emil så instämmer jag i samtliga punkter. Fast från mitt håll. I en annan del av Surahammar. Fast egentiden har vi gott om egentligen. (Jag och Basse alltså, min egentid med Emil delar jag med dig. Och Basse. Och Ellen. Och Fred. Och katterna. Och hundarna.) Men ändå. Ja, du vet.

Nu ska jag spåna vidare på nobellmiddagen som ska serveras nästa vecka.. Ses snart! :)

Svar: Jag uttryckte mig nog lite dumt (i stundens hetta), jag menade ju såklart att om man inte är nöjd med sin vikt men inte ens försöker göra någonting åt den (åt vilket håll det än må vara) så ska man inte gnälla. Men vad skönt att någon håller med, det gör mig glad :) Och något som gör mig ännu gladare är att vi ska komma till er i morgon! Jag ska leta fram balklänning och frack nu, så syns vi i morgon :)
frökensvår.se

2013-06-14 @ 22:53:09
URL: http://mamafashionella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0