Utmaning

Igår skrev jag ett långt inlägg om mina utmaningar, sen strejkade datorn och jag var redo att slänga den i väggen. Men emil stoppade mig. Ingen webbläsare fungerade nämligen. Hur som helst tänkte jag försöka återskapa det jag skrev igår.
 
Det är ju så att jag är med i en utmaning som går ut på att gå längst, den varar till och med den 16 juni. Men. Jag leder med fem mil vilket gör att jag helt tappat motivationen till den. Det är ju skittrist att vara med i en tävling där ingen annan ens försöker.
 
Sen har jag påbörjat en annan utmaning som går ut på att man ska kunna springa fem kilometer. Det är tre pass i veckan i åtta veckor om jag inte missminner mig. Men det här är en ensam-utmaning, det finns liksom ingen att tävla mot. Tråkigt. Och första passet genomförde jag efter att ha gått sex kilometer, och jag tyckte inte att det var supermegajobbigt, så motivationen är lite låg där också. Men. Jag har tänkt att jag ska hoppa över de första passen och gå på ett som är lite tuffare. Det tror jag kan bli bra.
 
Men sen förstår ni är det så att min kusins fru och min kusin (fast inte samma kusin) har en utmaning som går ut på att totalt gå 15 mil, springa 3 mil och sedan göra 2 minuter plankan, 30 armhävningar och 50 situps varje dag. Under en månad. Och det här tänkte jag hoppa på! Det där med att gå och göra situps är inga större problem. Däremot att springa, jag har ju ingen kondition. Men jag ska ju "lära" mig att springa, så det får lösa sig. Men sen kommer vi till den förbannade plankan och dessa armhävningar. Jag säckar ihop på mitten av plankan och vad det gäller armhävningar så kommer jag ner, om vi säger så. Men jag tänker som så att det viktigaste är att jag gör mitt bästa (???)  att jag ser min egna utveckling och belönar mig själv för mina egna framsteg (ööööh?) och att vinna inte är det viktigaste (hahaha).
 
Nu kör vi!
 


Kommentarer
Eleonor

Heja heja! (Man kan börja göra plankan på knäna tills man känner sig lite starkare!)

2013-06-11 @ 23:46:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0