Visst är det skönt...

... att alltid kunna skylla på någon annan?
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16990474.ab
 
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det här känns lite fel. Tänk vad det här sätter för idéer i huvudet på småungar som tycker att det är häftigt att köra för fort. "Kör ännu fortare, för då kommer polisen inte våga jaga dig". Eller kanske "vi rånar en bank för polisen kommer ändå inte att våga göra någonting, de kan ju råka köra över en myra, eller en skalbagge eller så, och då blir det ett jäkla liv". Förresten, läste ni att polisen kallade en slumpmässig förare för "mähä". Undrar om han behövde terapi för att bearbeta den traumatiska händelsen. Föraren alltså. Inte för att jag tror att han hörde det, men ni förstår vad jag menar. Måste man, bara för att man är polis, tycka att alla bilförare är bra på att köra bil bara för att de inte bryter mot några regler? Vad fjantigt. Ge polisen utrymme att sätta hårt mot hårt. Det här daltandet kommer vi inte långt med. I texas finns det dödsstraff, det tyckte jag kändes tryckt när vi var där.
 
Vet ni förresten om att polisen inte tycker om att man hotar sina barn med dem? Det kan man ju förstå faktiskt, för det är ju lite samma sak som när folk säger till ens barn att "mamma är så dum som inte ger dig bullargodiskakorsaftglass"
 
Men, vad skönt det är att aldrig behöva ta något eget ansvar. Det är ju alltid någon annans fel., menar jag. På tal om artikeln.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0