Ellens första påsk

Så var påskhelgen i princip slut, eller i alla fall firandet. Igår var vi hos mina föräldrar och "firade". Vi fick mat, kladdkaka och jordgubbar. Ellen fick ett påskägg också, med fina kläder i. Och en leksak. Men hon tyckte nog att själva ägget var det mest intressanta. Till exempel kunde hon använda det som hjälm.
 
Idag har vi vart hos emils föräldrar, vi fick mat och kladdkaka. Och jordgubbar. Jag kan inte minnas att jordgubbar hör till påsken, men tydligen så gör det väl det. Eftersom vi fått det på hundra procent av alla ställen vi firat påsk på i år. 
 
Hjälmägget
 
Ja, annars då? Ellen har lärt sig att sitta. Och slutat helt med ersättning. Och igår fick hon inviga sittdelen till vagnen, vilket så klart gick finfint.
 
I morse gick vi lilla familjen en promenad till ica och köpte frukost, sen hade vi picknick i solen vid ån. Det var jätteskönt ute, men frukosten var allt annat än god. Tyvärr.
 
Jag håller på att packa för fullt inför flygturen i veckan. Vad behöver man egentligen ha med sig när man åker bort med en spädis? Och vad får man absolut inte glömma? 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0