Eleoooooonor

Jag har hört att du har hört att jag har hört att er bil nästan hittar ut hit, så därför är ni hjärtligens välkomna hem till oss vilken dag som helst av de du nämnde. Den 5e har vi babysim i storstan enköping 15.30-16.00, men det går att hoppa över. Alternativt om ni kommer efter. Eller före. Vilket som passar er bäst. Vi kan smälla upp en sjudundrande bassäng på tomten istället och doppa ungen i annars, om det är så. Och med sjudundrande bassäng menar jag en såndär söt bebispool i storlek med en mindre kastrull. Om ni kommer efter kan vi partaja hela natten lång, och kanske till och med köra en dygnare och bara fortsätta fram på kvällen den sjätte då det vankas åttioårsfirande för mormor majsan gammelmormor (rullgardina krusmynta efraimsdotter). Som ni hör är vi inte alls omöjliga.
 
Säg till när ni kommer bara så att jag hinner marinera köttet.


Kommentarer
Eleonor

Vad sägs om den 5:e EFTER babysimmet? Då blir det det lite win-win på något sätt. Tror jag. Typ. Fred tycker om hotdogs. Vi tycker om allt. Kram!

2013-05-30 @ 21:57:38
Eleonor

Och jag äter kolhydrater ibland.

2013-06-01 @ 19:04:26
Eleonor

Inte så ofta iofs.. Men a girl gotta do what a girl gotta do. Typ.

Hej!

Svar: Jag har planerat en middag som är lchf-vänlig, så länge du inte är superstrikt :) åh vad roligt det ska bli! Och fint väder vankas visst också :)
frökensvår.se

2013-06-01 @ 20:09:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0