En ny följetong

Nu när tandhistorian är över så tänkte jag att ni kanske vill ha en ny följetong. Utöver utmaningen i endomondo då. Där jag för övrigt ligger först igen efter att ha varit ute i duggregnet och traskat sex kilometer. Plus en halv. Bara för att någon annan gick om mig. Nåväl. Tillbaka till följetongen.
 
 Jag tänkte såhär, att Ellen ska få flytta in i sitt eget rum nu. Hennes rum har varit något typ av förråd för det ena med det andra. Kakel, klinker, möbler, dusch och så vidare. Hon har nästan aldrig varit in där. Men så i eftermiddags rensade vi ut skräpet, städade, flyttade in Ellens säng och ställde i ordning. Innan hon kom köpte vi en högblank expedit-hylla, som det sen slutade med att vi snodde till att vårt sovrum för att ha tvn på. Men nu fick hon tillbaka den, och alltså. Det ser inte fint ut i vårt sovrum nu. Jösses. Jag tror dock att vi kommer ha en byrå till tvn istället. Men vad mycket sidospår det blir. 
 
Det intressanta nu blir i alla fall om Ellen kommer sova i sitt nya rum hela natten, eller om det kommer sluta med att jag springer fram och tillbaka tills dess att mitt tålamod tar slut (vilket i och för sig går ganska fort) och lägger henne i vår säng istället. Det här är stort hörni. Mycket stort. Och spännande. Men skyll inte på mig när ni är dödströtta i morgon efter att ha suttit och uppdaterat min blogg hela natten bara för att se hur det går för oss. Jag kan redan nu säga att det inte kommer att bli någon uppdatering inatt. Eller? 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0