40x25=jätteduktigt?

Idag har jag simmat en kilometer tillsammans med min mamma. Det är så skönt att simma, och varje gång jag gör det ångrar jag att jag slutade med simning när jag var mindre.
 
På lördag börjar jag och mamma på vattengympa. Vi har fått lite insiderinfo och det är tydligen "ett gäng gamla tanter" som går, och så jag och mamma då. Lite oklart dock om de gamla tanterna verkligen är gamla tanter, eller om de i själva verket är ett gäng medelåldersdamer. Oavsett vilket kommer jag att dra ner snittåldern. Men så börjar jag fundera. Visst behöver man väl en baddräkt när man går på tantvattengympa? Jag tycker på något sätt att det hör till. Visst gör det väl det? (Eventuellt skulle det dock kunna vara så att jag letar efter en anledning att shoppa. Alla anledningar är goda anledningar, och vad som helst att shoppa är roligt att shoppa. Förutom byxor.) Hur som helst, det ska bli roligt att dels ha en fast fysisk aktivitet, dels gör något med bara mamma. Heja, heja oss!
 
Och heja, heja ellen som är ute och övningsgår i sina nya pjux! Det går inte jättebra, men det går framåt. Och neråt.
 
 


Kommentarer
Eleonor

Men åh så stor hon ser ut att vara på det kortet! Finaste Ellen! :)

Svar: Hon är så stor, hujedamig vart tar tiden vägen? (Jag är förresten sjukt impad av vågvägran som du och bea kör på!)
frökensvår.se

2013-09-06 @ 20:52:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0