Vagn, vagn, mera vagn

Kommer ni ihåg för ett par månader sen när vi köpte en ny vagn? En donkey, för att vara med exakt. Jag var så nöjd och glad, och vagnen var så fin. Fast. Nu ångrar jag mig. Jag vill inte ha dubbelbuggan längre. Alls. Jag vill ha en ny vagn. Eller, en annan vagn. Den behöver nödvändigtvis inte vara ny. Det där med nya vagnar är lite som nya bilar, förstår ni. Så fort man rullar ut dem från butiken så sjunker de i värde. Mycket.

 

Nu när det går mot höst (jippie!) så börjar jag faktiskt att sakna emmaljungan som vi hade innan vi köpte donkeyn. Men som vi såklart har sålt. Till Finland, av alla ställen. Hur som. Jag saknar den eftersom den var så otroligt mysig, eller den såg i alla fall väldigt mysig ut. Buggan går inte alls att mysa till på samma sätt. Jag tror att det har med suffletten och sitsens utformning att göra. Så. Därför har jag bestämt att vi ska köpa en Emmaljunga igen. Fast en nitro city denna gång. Chassit är mindre och smidigare än på förra emmaljungan, men sitsen är densamma. Det kommer att bli toppen! Och precis som på en bil så finns det vinterdäck att byta till när det blir dags för det.

 

 

 

Men buggan kommer vi att behålla  eftersom att den går att göra om till en syskonvagn. Vilket vi ju kommer att behöva i vår/vinter. För då kommer skrällen :)

 

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0