BVC och barnstatus

Idag var vi som bekant till BVC för koll av minstingen. Som väntat hade hon inte gått upp som hon borde ha gjort, men det visste vi ju redan. Torsdag förraförra veckan till i lördags hade hon bara gått upp ynka 30 gram, men från i lördags till idag visade lilla vågen på 80 gram upp så det var ingen katastrof. Vi har en läkartid nästa vecka, och sedan en koll veckan efter den för att se att viktkurvan stiger litegrann. I övrigt var hon 53 lång och huvudmåttet tror jag var 36.8 cm. På längden följer hon sin kurva i alla fall, så det är ju bra.
 
I övrigt har hon varit mycket piggare idag. Först efter klockan sex ikväll började hon skrika, vilket är en klar förbättring jämfört med tidigare dagar. Jag har fått en spray (från BVC) som gör att mjölken rinner till fortare vid amning, så nu behöver hon inte "kämpa" för att få mat. Det har gjort stor skillnad! I natt hade vi (hon) många matstunder, likaså på dagen idag. Det känns bra att hon äntligen börjar äta ordentligt igen.
 
 
Vad det gäller ellen är statusen ungefär lika som igår. Hon är feberfri men vill inte äta. Och dreglar. Idag tog hon en tugga på en banan, spottade ut och pekade sedan i munnen. Så trots att hon inte tidigare blivit påverkad av nya tänder så misstänker vi nu att det är något sånt som spökar. Tydligen kan kindtänderna ställa till det lite på det här viset, så vi hoppas på att det är det och ingenting annat som är fel. Annars har hon varit ganska pigg och glad, men såklart har hon sämre humör än vanligt eftersom hon inte äter ordentligt. Men i morgon, i morgon kanske hon äter igen.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0