Disney Junioir topp tre bästa och sämsta programmen

Jag tänkte rangordna de tre bästa och sämsta barnprogrammen som går på Disney junior. Jag känner att det är något som verkligen ligger i er läsares intresse. Håll till godo!
 
De tre bästa:
 1. Mimmis rosettbutik
  Motivering: klatschig sång (väl-komm-en in i min butiiiiiiiiik, där var rosett är HELT unik), det är typ en minut långt (omöjligt att hinna ledsna) (för mig alltså) och så har de världshistoriens ljusaste röster. Och en katt som heter Figaro. Det går ju inte att misslyckas med de förutsättningarna?
 2. Musses klubbhus
  Motivering: samma sak här; klatschig sång. Och sen är ju musse, mimmi, långben, pluto och kalle klassiker. Dessutom låter de meddela att "öron vi har, och det är JÄTTEBRA", och det är väl precis budskap som detta vi vill förmedla till våra barn? 
 3. Art attack med leon
  Motivering: det är varken tecknat eller dubbat. Leon är en riktig konstnär som oftare än vad jag egentligen vill erkänna imponerar med sina pysselkunskaper. (Men han som gör bilder av svarta plastgafflar och annat trams får gärna ramla över kanten och bara försvinna.)
De tre sämsta:
 1. Specialagent oso
  Motivering: oso är så förbannat dum att jag blir provocerad på riktigt. Jag byter kanal varje gång det börjar nu för tiden.
 2. Små einsteins
  Motivering: alltså. Det är helt värdelöst. De lyssnar alltid på tråkiga stycken klassisk. Vilka föräldrar låter sina barn åka omkring i en rymdraket själva? Föräldrar till översittarbarn som tror att de är smartare än alla andra bara för att de lyssnar på klassisk musik.
 3. Mouk
  Motivering: det är egentligen inte så dåligt. Det faller mest bara offer för "fel plats vid fel tillfälle" - ellen såg nämligen ofta på det när jag mådde som sämst under graviditeten. Så jag mår illa varje gång jag ser programmet eller hör sången till det. Men ärligt talat, visst är den där mouk en tjurskalle?
 


Kommentarer
Anonym

Tycker du inte att specialagenten oso har en klatschig sång?

2014-04-17 @ 12:37:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0