Emil - sluta att bara titta på bilderna och börja läs texten!

Natten till idag gick bra. Jag vaknade vid halv tre och tyckte att Z skulle äta, vilket hon gjorde. Sen snuttade hon till och från fram till halv sex då hon blev ledsen och började att skrika. En liten stund efter det hörde vi Ellen inifrån sitt rum. Vi försökte lugna ner barnen och få dem att somna om, men vid åtta gav Emil upp och gick upp med Ellen. Jag lyckades få Z att äta ordentligt och sedan somnade vi om till tio. 
 
Precis som igår hade Ellen feber och var gnällig och hängig. Hon tog till och med sin filt och napp och la sig på soffan - där hon somnade! Det har aldrig hänt förut. Hon åt knappt någon lunch, men fick i alla fall i sig lite alvedon innan eftermiddagens sovstund. Som hon till största del pratade sig igenom eftersom alvedonen kickat in och gjort henne piggare. Ha ha ha, fail. Ellen - föräldrarna: 1-0.
 
Z skrek mellan elva och halv två ungefär, då somnade hon igen. Jag och Emil passade på att äta lunch, innan Ellen vaknade (läs: ledsnade på att vara i vagnen där föräldrarna låtsades att hon låg och sov sött). 
 
När Ellen vaknade tog vi en promenad till Ica hela familjen för att inhandla mjölkproteinfria livsmedel. Många barn med reflux har också allergi mot mjölkprotein så jag ska utesluta det i min kost för att se om Z mår bättre då. Ni håller väl tummarna för att hon får göra det snart? Må bättre alltså. 
 
Väl hemma igen satte Z igång att skrika. Hon skrek mellan ungefär fem och nio (puh) men sover nu så sött så sött. 
 
Ellen åt en burk majs till middag, och somnade utan några större problem. Vi hoppas att hon får sova i natt, vakna sin vanliga tid, och vara feberfri i morgon. Ni håller väl tummarna för det också? En tumme per barn kan ni väl avvara? 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0