Sista fredagen i april - för den här gången

Kvällen igår gick bra, Z sov ända tills vi skulle gå och lägga oss då hon vaknade av att jag klädde av och på henne. Hon käkade lite, var vaken en stund och somnade sedan om. Helt ärligt så vet jag inte hur mycket hon har ätit i natt, men det är några gånger. Vid halv åtta i morse vaknade hon och var superglad, hon log och hade sig. En stund senare somnade hon om, och när jag gick upp vid elva så sov hon vidare en stund till. Inte illa!
 
Nu har jag (äntligen) fått henne att sova i sin vagn ute på altanen, ellen sover också, så jag passar på att sitta i solen (och jobba) en stund. Bikiniöverdel, mjukisbyxor uppdragna till knäna - och strumpor. En riktig fashionista, måste jag säga. 
 
Jag är väldigt extremtsuperkissnödig men vettetusan om jag törs springa in och kissa. Med mitt flyt så kommer Z antagligen att vakna till och börja gallskrika innan jag är tillbaka, och då är det lagom kört att få henne att somna i vagnen igen. Sannolikheten att det skulle gå är ungefär lika stor som att vinna tv-skrapet på triss och sedan vinna högsta vinsten i direktsänd tv. Sen åka hem, köpa en ny lott, vinna tv-vinsten och skrapa fram högsta vinsten igen i direktsänd tv. Inte jättesannolikt med andra ord. Men det skulle ju kunna hända?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0