Att sluta med napp - så har det gått

Det är med skakiga och lite nervösa fingrar jag skriver det här, men vet ni? Ellen har slutat med napp och hon är så duktig!
 
Första natten (morgonen) vaknade hon vid klockan sex och blev ledsen, då kunde hon inte somna om. Så det blev en tidig morgon, en hel del gnäll och en lång dag. Middagsvilan på dagen var jobbig, hon kunde inte riktigt komma till ro. Men hon yppade inte ett endaste ord om nappen. Andra natten hade hon svårt att somna, magont sa hon. Men inte heller då frågade hon efter nappen. Efter att hon väl somnat sov hon bra. Middagsvilan dagen efter blev lite tokig för hon somnade före lunch när vi åkte bil till några vänner, och sen somnade hon aldrig efter lunch när hon egentligen brukar sova. På kvällen somnade hon dock snällt, vaknade till vid sex men somnade om av sig själv till klockan åtta. Idag när hon skulle sova efter lunch var hon gnällig och ledsen, men inte heller då frågade hon efter nappen.
 
Man skulle kunna säga att det, hittills, gått väldigt bra att sluta med napp. En gång har hon frågat efter den, men det var nog mest av reflex. Hon springer och hämtar Z nappar titt som tätt och ger till henne, utan minsta tecken på att hon själv skulle vilja ha dem - trots att de är samma storlek och modell som hennes nappar var. 
 
Så varför skriver jag det här med skakiga fingrar? Jo för att vi bara är inne på den fjärde kvällen och natten utan napp nu, och än kan det väl hända att hon får något typ av återfall? Men hörni, vi håller väl tummarna?
 
En nappfri selfie på det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0