Finbesök

Idag hade vi finbesök av Arvid med familj. Redan i ottan (eller ja, runt halv tio) var både jag och ellen (och pappan i huset) uppstigna, påklädda och jag även sminkad. Det händer inte ofta kan jag meddela. Jag menar, tre av fem dagar äter ellen lunch i sin pyjamas.
 
Lite snabbt slängde jag då ihop pannbiff, potatis, gräddsås, stekt lök och morot&apelsinsallad till lunch åt oss allihop. Och lika snitsigt serverade jag sedan en nybakad kladdkaka. Det kan hända att jag kokade över såsen en gång dock. Och sen en gång till. Men vad gör väl det?
 
En liten stund efter att de åkt kom delar av emils familj hit och hälsade på. Eftersom jag inte riktigt orkar ta med ellen på så mycket äventyr nu med foglossning och en stor tung mage, så tycker jag att det är extra roligt när det kommer hit människor och hälsar på.
 
 
Nu sitter jag, emil och en av katterna här i soffan med varsin dator i knät. Eller emil och katten delar, jag tror att de jobbar. Själv sitter jag och slösurfar, men ska precis starta lost. Sannolikheten att jag håller mig vaken ett helt avsnitt är ungefär lika med noll.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0