Tack till dig du mystiska varelse!

I samband med magsjukeepidemin som ägde rum här hemma började jag att frenetiskt tvätta mina händer. Hela tiden. I princip tvättade jag händerna så fort jag hade tagit i någonting. Öppnade toalettdörren - tvättade händerna - kissade - tvättade händerna - stängde dörren - gick till köket och tvättade händerna. Ja, ni fattar?
 
Det här resulterade i ett par väldigt torra händer. Med betoning på väldigt. Så pass att de började att blöda varje gång jag knöt nävarna. Det gjorde lite ont, om jag ska vara ärlig. Både min barnmorska, min mamma och min svägerska har varit på mig om mina händer. "Har du köldeksem?" frågade min barnmorska mig när jag träffade henne förra veckan. "Va? Nä, alltså jag har tvättat händerna?" svarade jag. Hon gav mig stränga order om att jag måste smörja in händerna, ofta. Samma sak sa min mamma och svägerska i helgen, "SMÖRJ, SMÖRJ, SMÖRJ" tjatade de.
 
Och det har jag gjort, så nu mår mina händer lite bättre, de blöder i alla fall inte längre när jag böjer på fingrarna.
 
 
 
Nu var jag nyss och duschade, och emil var på nedervåningen och dammsög (heja heja!). När jag kom ut från badrummet möttes jag av den här på trappräcket:
 
 
Det är alltså någon mystisk person som vart hit och lämnat receptbelagd kräm till mig och mina händer under tiden jag duschade. Tack du snälla, mystiska, människa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0