Villa villerkulla

Jag vet inte om jag skrivit om det tidigare, men vi är på jakt efter ett nytt hus. Gärna här i Örsundsbro, vilket försvårar letandet med ungefär tre tusen procent. Det finns nämligen ingenting till salu här alls. Eller jo, det gör det. För tillfället finns ett hus liknande vårat en gata bort. Det är inte intressant för oss då det till att börja med har en källare, vilket vi absolut inte vill ha. Det andra huset som är till salu är inte fullt inrett, men har ett väldigt högt utgångspris. Och ligger inte riktigt optimalt, för det ligger väldigt nära ån. Vilket säkert är mysigt, men jag vill ha lite längre avstånd till vattnet än så eftersom vi har småbarn.
 
Så vi har pratat lite om att kanske bygga själva istället. Då skulle vi få det hus vi verkligen vill ha, vilket vore fantastiskt. Idag var vi således till Arlandastad och kikade på hus från olika husleverantörer. Eventuellt blev jag lite förälskad i det här huset. Så himla mysigt! Riktig herrgårdskänsla på insidan, med relativt stora och rymliga sovrum. Och en stor välkomnande hall med plats för både vagnar och kläder, och som var öppen ända upp till taket. Men det som värmde mest var nog ellen som såg så lycklig ut när hon sprang runt i huset. Ett pippi-hus med bullerbykänsla skulle jag säga. Det negativt är väl kanske att det är väldigt mycket dyrare än vad vi räknat på. Men den lilla petitessen?
 
Bilden är lånad från A-hus


Kommentarer
Eleonor

Men gud så fint! Hur mycket skulle det kosta att bygga ett sånt hus? Det ser ju helt magiskt ut!

Svar: Ja, åhh det är så fint! Själva huset, inflyttningsklart, skulle kosta strax under 4 miljoner. Och sen är det bland annat tomt och markarbete utöver det för säkert 1.5 mille till. Men jag skulle ju få dina pantflaskor så det löser sig nog?
frökensvår.se

2014-02-03 @ 08:16:21
URL: http://mamafashionella.se
Fanny

Superfint hus!!

2014-02-03 @ 09:24:28
URL: http://fannystaaf.se
Anna

Köp ba!

2014-02-03 @ 11:50:24
URL: http://smashedtoes.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0