Är det i morgon snart?

Vilken lång dag det har varit! Den var så lång att det kändes som att det var flera dagar sedan jag hade ont i halsen. "Men du hade ju det igår kväll?" påminde emil mig. Då förstår ni hur lång den var va? Dagen alltså.
 
Och då undrar ni nog varför. Tänk er följande scenario: en ettåring som sovit dåligt och ätit lite för lite, en pappa som håller på att bli förkyld och till råga på det också sovit dåligt, en gravid mamma med ohygglig foglossning och tillhörande graviditetströtthet, i kombination med för lite sömn, ensamma hemma en söndag. Ni har bilden framför er va? Då förstår ni varför jag tycker att denna dag gått fruktansvärt långsamt.
 
Nu sover dock det lilla kärleksknytet, förhoppningsvis ända tills i morgon. Utan ett endaste uppvak eller nappsökande. Eller stoppa-om-mig-gnäll. Och förhoppningsvis vaknar hon i morgon upp som den glada unge hon egentligen är. Och förhoppningsvis mår pappan bättre i morgon. Och förhoppningsvis kan jag ta mig upp från golvet utan assistans i morgon.
 
Det har inte blivit några bilder idag, men jag kan bjuda på en bild från nyårsafton. "i believe i can fly" heter denna bild.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0