En liten uppdatering

Idag är det lördag igen, och liksom alla andra lördagar invägning. Det slog mig nu, i detta ögonblick, att det möjligen är en ganska dum dag att väga sig på. För är det någon gång en äter lite för mycket så är det väl fredagkvällar? Till exempel åt jag och emil glass, grädde, banan, maränger och chokladsås igår. Ikväll nöjer vi oss med glass, banan, maränger och chokladsås, det gäller ju att hålla igen lite?
 
Hur som helst. Vågen visade 58.8 härliga kilon, vilket betyder 9.3 kilo plus sedan jag blev gravid. Samma tid i förra graviditeten hade jag antagligen gått upp 20 kilo redan.
 
I morgon går jag in i vecka 32 (31+0), vilket betyder att det är 4 veckor och 3 dagar kvar tills den dag i graviditeten som ellen föddes. Hängde ni med på det där? Hon är född i vecka 35+2 alltså. Men jag känner på mig att denna graviditet kommer att vara längre, säkert ända in i april. Men se att det tänker inte jag gå med på, för det orkar inte min stackars kropp.
 
Senaste veckorna har jag fått höra att det "knappt syns att du är gravid" av olika människor. Det här stör mig av flera olika anledningar. Den första anledningen är ganska simpel - det är människor som jag är ytligt bekant med som tagit sig friheten att kommenterat storleken på min mage. Jag kommenterar ju inte deras kroppar? Men den anledning som stör mig mest är det faktum att det VISST syns att jag är gravid. Jag brukar inte se ut så här. Det var knappast såhär min kropp såg ut innan jag blev gravid, när jag gick minst en mil om dagen under en väldigt lång tid. När jag power-walkat så mycket att jag inom loppet av en månad gick från att springa tre kilometer till att springa en mil på under en timme. Ni tror mig väl?
 
 
 Vecka 7 ungefär
 
Vecka 30+6


Kommentarer
Eleonor

Åh så fint! Men vad är skillnaden? Och har du inte lite lite kläder på dig? ;)

Svar: Tack! Jo alltså, om du tittar riktigt noga så ser du att jag har andra underkläder på mig? Och om du tittar RIKTIGT noga så ser du att magen är aningens lite större på en av bilderna, men för att inte förstöra det roliga för dig så säger jag inte vilken... Jo, det var ju det också, det där med kläderna. Men om jag säger att jag hade strumpor på mig?
frökensvår.se

2014-01-19 @ 12:23:12
URL: http://mamafashionella.se
Eleonor

Jaaaahaaa! Hade du strumpor på dig? Då är det ju en helt annan sak!

2014-01-20 @ 07:54:00
URL: http://mamafashionella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0