I morgon är en stor dag

I morgon är det första februari, vilket betyder att jag kan säga "nästa månad kommer bebisen". Det kan jag ju visserligen säga idag också, men då ljuger jag ju. Dessutom kan jag i morgon säga att "den här månaden har jag varit gift i ett år", och det är ju inte dåligt?
 
På tal om giftemålet då. Det finns några saker som jag ångrar angående det där bröllopet. Samtliga involverar enbart mig själv . Den största är, inte så otippat, vikten. Tänk om vi hade väntat tills jag var nere under 50? Hur fantastiskt hade inte det vart? Förmodligen hade det inte vart någon helst skillnad, förutom min egen uppfattning om mig själv i bröllisklänningen. Jag får väl helt enkelt ta tag i mig själv i samma stund som bebisen föds, och försöka nå min matchvikt så snart som möjligt. Och börja träna på en gång. Springa intervaller i korridorerna på BB kanske? När vi sen ska döpa ungen efter några månader får jag väl helt enkelt hoppa i bröllisklänningen igen, och köra en favorit i repris? Utom själva vigseln då. Att bära bröllopsklänning utan att gifta sig när man döper sitt barn är väl ingenting konstigt? Och så kan kanske någon snäll själ fota mig, så kan jag byta ut mig själv på alla bröllopsfoton. Klippa och klistra liksom. Så får det bli?


Kommentarer
Eleonor

Jag tänkte jogga in på BB också? För att vara igång redan från början menar jag.

Svar: Jogga tycker jag låter lite väl simpelt dock. Vad sägs om grodhopp hela vägen från bilen till sängen? Blir det någon eventuell kö någonstans så är det squats som gäller där?
frökensvår.se

2014-02-01 @ 08:23:17
URL: http://mamafashionella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0