Jag har visst en blogg?

Det har kommit till min kännedom att jag har en blogg enligt följande:
 
"Som man kan skriva i"
"Och lägga ut bilder i"
 
 
Så därför tänkte jag att jag skulle göra det. Skriva och lägga ut bilder alltså.
 
Problemet är att jag inte riktigt vet VAD jag ska skriva?
 
Jag kan låta meddela att vi var hos barnmorskan i morse (klockan 10.45, haha) för att mäta och lyssna. Jag/vi springer dit varannan vecka, och det känns inte som att det händer så mycket mellan gångerna. Hjärtljuden idag var närmare 150, och magen följde sin egen kurva exemplariskt. Och bebis ligger (fortfarande) uppochner, och pressar sin rumpa mot mina revben. Jag själv kan konstatera att det är jobbigt att andas i alla positioner förutom liggandes raklång på rygg. Då är istället problemet att jag blir yr och lätt illamående efter en liten stund. Men det är ju petitesser.
 
Ett problem av lite allvarligare slag är den där förbannade snön som kommit. Inte nog med att det är sibirisk iskyla ute, det är dessutom halt. Och när det är halt måste en parera sin kropp för att inte falla handlöst framåt. Inte för att ett eventuellt fall skulle bli speciellt långt för mig med tanke på den utstickande magen, men ändå. Den där pareringen att hålla emot när halkan smyger sig på gör så förbaskat ont i fogarna! Aj, aj, aj, aj!
 
De ovan utlovade bilderna får utebli, det är nämligen så att jag har en chokladmuffin att äta upp innan jag åker till dagis. Av erfarenhet vet jag att det är bäst att jag kommer i tid.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0