Och priset som årets mamma går till...någon annan!

Priset som årets mamma kommer definitivt inte att gå till mig. Igår spenderade jag och ellen större delen av dagen framför tvn och Disney junior. I pyjamas. Tillsammans med nappen och filten. Till lunch och middag serverade jag henne den kulinariska maträtten makaroner. Utan någonting till. Och så fick hon gå och sova en halvtimme tidigare än vanligt. Utan välling.
 
Idag har dagen sett ungefär likadan ut. Lite mindre tv kanske, för vi byggde ihop en säng på eftermiddagen. Ellen har nämligen fått en ny säng, för hennes säng ska lillasyster få. Till lunch serverade jag makaroner precis som igår, fast denna gången med korv till. I övrigt har jag inte varit mycket till varken rolig eller engagerad mamma de senaste dagarna, tyvärr. Fast idag fick hon faktiskt kläder på sig.
 
Nåja, snart är emil smittfri och kan engagera barnet lite mer. Min ork finns tyvärr inte till det, hur mycket jag än skulle vilja. Jag antar att den växande magen i kombination med någon smygande förkylning gör sitt till.
 
 
Bilder från en dag när hon fick riktig mat, kläder och en tofs i hårt.
 
 
 


Kommentarer
Eleonor

Vi kanske kan dela på något sorts jumbopris?

Svar: Ja! Jag röstar för att jumbopriset är någon typ av spa-resa för att ladda upp och samla kraft, så att vi kan hamna topp fem nästa gång?
frökensvår.se

2014-01-24 @ 14:16:16
URL: http://mamafashionella.se
Anonym

Jag är på! *sträcker upp armen och vinkar frenetiskt*

2014-01-28 @ 18:40:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0