Nu kör vi?

Alltså, det här med träning går ju sådär måste jag säga. Jag vet inte riktigt varför egentligen, men det blir liksom inte av i den mån jag skulle önska. Om det har att göra med lathet eller att resten av livet kommer emellan låter jag vara osagt, däremot måste någon typ av förändring ske om det ska bli några resultat.
 
Jag tänkte att jag kanske blir mer motiverad om jag skriver ut mina mål här i bloggen? Då måste jag ju uppnå dem, likt den tävlingsmänniska jag är. Utan att tänka efter alltför noga kan jag sätta följande mål:
  • Göra en chins/pull-up
  • Milen under 60 minuter
Ja, det var ju inte mycket att hänga i julgranen? Sånadär omätbara mål som att fit:a till sig är ju ingenting att komma med direkt. Och var det gäller vågen så struntar jag just nu fullständigt i vad den visar. Jag väger kanske ett kilo mer nu än innan jag blev gravid, men det är ingenting som stör mig. Även om emil har på förslag att jag ska droppa tre kilo och hamna på fyrtiosex
 
Men okej. Hur gör jag nu då för att nå ovanstående mål så snabbt som möjligt? Äter bra och tränar rätt? Vad sägs om följande upplägg för veckan:
  • 15k steg/dag
  • varav 60 minuter aktiv tid (fitbit håller kollen!)
  • och så styrka på det?
Nu kör vi?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0