"Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö"

Ännu en dag lider mot sitt slut, och likt alla andra dagar sitter jag och kvällsfilosoferar. Eller det är inte riktigt sant, de flesta dagar brukar jag vara ute och promenera under kvällens filosofistund. Men just ikväll tryter orken, och jag har egentligen alldeles för många och långa steg kvar till de femton tusen jag egentligen borde ta. 
 
Dagarna flyger förbi i en väldigt fart samtidigt som de känns oändligt långa emellanåt. Ellen har kommit in i en period där hon verkar ha glömt bort helt hur man gör när man ger ett positivt svar på en fråga. Z gnäller på i vanlig ordning, trots brist på några uppenbara bekymmer. Jag själv sover för dåligt och tänker antagligen lite för mycket. Den här kombinationen är inte optimal just nu, och den faktor jag kan påverka är ju mig själv. Så hur gör jag då?
 
Förutom den vardagliga vardagen är vi inne på att flytta. Igen. Vi vet inte riktigt vart, eller hur, men någonstans mellan örsundsbro och örsundsbro, om ni förstår? Jag röstar på thailand, åtminstone de där kalla månaderna som är i antågande. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0