Veckan som gått

Dåligt med uppdatering här tycker jag. Den senaste veckan har vi inte gjort någonting speciellt förutom igår när vi var till Arvid och hans fina familj. I övrigt jobbar Emil och jag och tjejerna hänger lite här och lite där på dagarna. Mina föräldrar har varit bortresta så för det mesta har vi bara hängt här hemma. Förutom när vi gått för att ge deras katter mat förstås. 
 
Z är inne i en härlig fas där hon för det mesta gnäller, sover dåligt och äter ännu sämre. Minst två gånger per natt (under sex timmar) vill hon ha mat. Varav den ena gången alltid är 45 minuter efter att jag somnat. Nu försöker jag mata henne redan nu med förhoppningen att slippa vakna om en timme men hon verkar sova djupare än en djuphavsgrav. Sen ska hon prompt upp om exakt sex timmar och 13 minuter. Det klingar inte jättebra med mitt åttatimmarssömnbehov. 
 
Annars då? Stegen har gått skit, så jag var tvungen att ordna upp det idag genom att samla ihop drygt 22 000 stycken, så nu är veckans snitt på 15 044. Heja mig? Dessutom mötte jag både en älg och ett rådjur på nära håll bär jag var ute och sprang ikväll. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0