Den påklädda nakna sanningen - nio dagar senare

Det har gått nio dagar sedan Zelda föddes nu. Jag tänkte visa er den påklädda nakna sanningen om hur en (min) kropp ändrar sig efter en förlossning. Eller snarare efter en graviditet. Som sagt visade vågen bara 5 kilo minus efter att Zelda föddes. I morse vägde jag 56.1, alltså 9 kilo minus sedan förlossningen. Inte illa! Och jag har inte gjort någonting för att gå ner, så jag antar att det mest är vätska som försvunnit. Jag känner inte någon stress över att gå ner heller, däremot skulle det vara trevligt att komma i mina byxor igen. Just nu befinner jag mig i ett mellanläge - gravidbrallorna är för stora (jag har ingen mage som håller dem uppe) och mina vanliga byxor är för små. Så nu trallar jag omkring i mjukisar och amningslinnen. Inte så vidare fashion med andra ord. 
 
Nåväl, här är ett par bilder:
 
 
 
Som ni ser står magen ut en del fortfarande, men jag måste säga att jag tycker den försvunnit mycket ändå. Emil tycker att det är konstigt när vi kramas nu, för det är ingen stor mage i vägen längre. Däremot tar amningsbrösten emot, haha. 
 
Innan förlossningen tänkte jag att jag skulle ta en sådär klassisk "så här stor mage hade jag precis innan bebisen föddes" - bild, men det gick så förbaskat snabbt att jag helt enkelt inte hann göra det. Så tyvärr har jag ingen bild att jämföra med. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0