Ellen har lite temperament

Ellen är en liten klätterapa. En härmapa med för den delen. Men det här handlar om hennes klätteraperi och starka vilja. Idag klättrade hon på Zs stol, en tripptrapp med babydel, och ramlade med huvudet ner i golvet. Räddaren i nöden (jag) kastade mig (gick lagom lugnt) från spisen för att ta upp och trösta henne. Efter en stund i famnen, några pussar och lite distraktion med att krydda maten skulle jag, blott för en sekund, sätta ellen på sin stol under tiden jag hade ner vitlök i maten. Det var då det hände. Hela hennes värld rasade samman likt ett korthus i en sandstorm. Hon fick ett utbrott.
 
Huvudet åkte ner i golvet, gång på gång. När jag hade haft i vitlöken i maten tog jag upp henne igen, men hon fortsatte att vråla. Ni ska veta hur otroligt stark hon är i hela kroppen, det är knappt att man rår på henne när hon är sådär arg. Så jag bar in henne till sitt rum (intill köket). Hon fortsatte att skrika. Och att dunka huvudet i golvet. Till slut lugnade hon ner sig när hjälten (pappan) kom. Men ni ska veta att det tog lång tid innan hon accepterade mig igen. Emil förklarade för henne vad som hade hänt, men hon ville inte att jag skulle röra vid henne. Efter ett tag gick jag iväg för att mata Z, och först därefter var jag godkänd av ellen igen.
 
Här är resultatet efter episoden. Det lilla märket (upp till höger) är från fallet från stolen. Det dominerande är det självförvållande märket efter dunket i golvet.
 
 


Kommentarer
Eleonor

Att något så sött kan dölja sån ilska.. haha! :)

2014-05-13 @ 20:01:22
URL: http://mamafashionella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0