En vanlig dag

Jag skrev ju för några veckor sen om hur nätterna såg ut. Nu tänkte jag skriva om hur dagarna ser ut, just nu. Som alla ni med barn vet kan det ju ändra sig precis när som helst. 
 
Ellen vaknar mellan åtta och halv nio, då går Emil upp med henne. Se äter frukost (välling) i soffan och tittar på Disney junior. Jag och Z sover vidare till någon gång mellan tio och elva, då vi går upp. När Z fått lite käk och jag klätt på mig så brukar vi hitta på något. Ibland går vi en promenad, ibland går vi bara ut på tomten. Och ibland stannar iväg inne. Det beror, som ni förstår, på vädret. 
 
Efter lunch sover Ellen och jag och Emil turas om att ha z. Här borde Emil få tid att jobba egentligen, men det blir oftast inte så. När Ellen sen vaknat får hon lite mellis och så är vi ute, eller åker iväg någonstans för att till exempel handla mat. 
 
När vi ätit middag är det dags för Ellen att bada eller duscha (om klockan inte är för mycket), se lite på tv och sen gå och sova. Oftast lägger hon sig vid halv åtta. 
 
Jag och Emil kämpar sen vidare med Z. Hon vill inte somna för natten förrän runt elva, vilket för kvällarna ganska långa. Vi har ingen tid för varken oss själva eller för varandra, men jag antar att det får vara så ett tag framöver? Det finns liksom inte så mycket vi kan göra åt saken. 
 
 
Nu ligger hon i alla fall och sussar, och jag håller tummarna för att hon sover länge innan första uppvaket. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0