Little boxes, little boxes

God kväll! 
 
Idag var pappan på jobbet hela fyra timmar, så när Ellen gått och lagt sig skulle jag få lite egentid. Jag hade bestämt mig för en power walk med bra musik i öronen. Men alltså. Det här med att planera såna saker med två små barn är ju dömt att misslyckas. För det första vägrade Ellen att gå och lägga sig. Från ingenstans skulle hon helt plötsligt ha välling? Hon har inte ätit kvällsvälling på flera månader. Och sen skulle hon har lite mer välling. När hon trots allt ändå gått och lagt sig kom nästa käpp i hjulet.
 
Minimänniskan skulle prompt ligga och mysa - med mitt bröst! Jaha? Det var ju inte så lätt för Emil att uppfylla den önskan, så jag fastnade i sängen en stund. Tills hon somnat. Då vi kom på att hon var tvungen att byta blöja. Vilket hon såklart vaknade av. Efter mycket om och men slutade det med att jag fick ta henne med mig ut och gå. Men inte nog med det! Hon somnade ju aldrig? Istället smågnällde hon så pass att jag fick lov att vända hem. När jag i princip var hemma igen så somnade hon ju, så klart. Men då orkade jag inte gå iväg igen så vi sprang runt på gräsmattan en stund och tittade på när hulken klippte gräset. 
 
När vi gick in hade jag tänkt hoppa in i duschen, efter att ha gjort ett par övningar för magen. Men då ville Z äta/mysa lite, så jag fastnade i sängen. Igen. Och sitter fortfarande kvar? Men nu SKA jag lägga ner henne, sen SKA jag göra mina övningar och sen SKA jag hoppa in i duschen. 


Kommentarer
Eleonor

Jag känner att vi är på god väg dit... haha! :)

2014-05-28 @ 07:29:39
URL: http://mamafashionella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0