Ny vecka, igen

Halloj! 
 
Det går lite trögt här på bloggfronten måste jag säga. Jag vet egentligen inte riktigt varför, det verkar inte finnas tid helt enkelt? 
 
Vi var till BVC idag, igen, och nu går Z upp i vikt. Utan att gå in alltför mycket på detaljer så kan jag låta meddela att hon numer äter ersättning. Till min (stora) sorg. Emil är dock inte så ledsen över det hela. Han bryr sig inte nämnvärt om VAD Z äter, eller hur hon äter det. Däremot känner han gott och väl till mina "jag-ger-inte-upp" - och "jag-kan-ta-mig-tusan-visst" - sidor och tror därmed att han är säkrad åtminstone en unge till. Eftersom jag ju måste amma i alla fall ett litet barn ordentligt.
 
Annars har det inte hänt så mycket. Igår var vi hos min mamma och åt lunch och tårta. Ellen kallade min pappa (morfar) för baby, och vattnade (dränkte?) min mammas blommor. 
 
Förra veckan hängde vi mest hemma och njöt av vädret, eller vi försökte snarare njuta av vädret. Jag kan inte tro att jag säger det, men det var lite för varmt faktiskt. Det kan ha att göra med att jag konkade runt en bebis stor del av tiden? 
 
Nu ska vi se på breaking bad (rond två) och sova. God natt! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0