Ap-berget

Efter lunch och eftermiddagsvila igår bestämde vi oss för att göra en liten utflykt. Till barnens stora glädje åkte vi till ap-berget för att titta på apor. Det fanns många små ap-bebisar son klamrade sig fast på sina mammor. Leia blev överlycklig av att se alla apor och skrek "Appa!" hela tiden, mycket gulligt. 
 
Apor
 
Det finns ett tempel också på ap-berget, jag har varit in där tidigare men vi besökte det inte idag (mest pga lite för många trappsteg att släpa upp alla barnen för). 
 
Många trappsteg 
 
Efter en stund gick vi ner för berget igen, för snåla för att betal 250 bath (ca 75 kronor) för att åka någon kilometer. Folk tittade lite underligt på oss när vi släntrade ner från berget, det är inte så vanligt att man går här i Thailand. Det är mer som i USA att man åker vart men än ska, men vi gillar att gå. 
 
Rätt som det var traskade vi rakt in på en fiskmarknad, men det är ju ungenting för oss. 
 
Vi traskade vidare och åt middag på en liten restaurang innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Jag lyckades ramla och skrapa upp sidan av en tå på vägen, och en stund senare ramlade zelda och skrapade upp sitt knä så det blev lite omplåstring innan läggdags. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0