Fyra nätter i Bangkok

Väl framme i Bangkok fick vi bara med oss en av tre väskor från flygplatsen. De andra två (min väska och vagnen) hade inte hunnit lastas ombord eftersom det bara var en timme mellan planen (vi flög via Helsingfors). Som plåster på såren fick vi 135 euro från finnair, och väskorna kom ett dygn senare levererade till vår lägenhet. 
 
Vi hyrde en lägenhet med närhet till det mesta vi behövde; färsk frukt och ägg, restauranger, minimart och lite lyx för den här mamman - jag gjorde ögonfransförlängning. Under tiden lyckades både ellen och zelda få gratis manikyr, ett återkommande tema för dessa tjejer. Inte manikyren men att få saker utan anledning av främmande människor. 
 
I övrigt gjorde vi inte så mycket i Bangkok. Ett besök på en djurpark blev det en dag, en annan dag åt vi lunch på paragon som är en stor galleria med allt från McDonalds till Cartier och Chanel. 
Bild från paragon
 
 En våning under markplan finns en "vattenvärld" som vi besökt tidigare. De har förutom fiskar även hajar och pingviner. Hajarna simmar omkring över en i en tunnel vilket är ganska häftigt. Det kan vara värt ett besök men jag upplevde ljudnivån som väldigt hög när vi var där (tillsammans med ett gäng skolklasser). 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0