Hoi an, Vietnam

Efter några dagar i Bangkok var det dags för oss att packa ihop och åka vidare. Den här gången blev det till hoi an i Vietnam där vi hyrt ett hus i två veckor. 
 
När vi kom fram visade det sig att huset inte alls motsvarade våra förväntningar av olika anledningar. Det gjorde att vi checkade ut därifrån efter bara en natt och åkte till en jättemysigt litet hotell istället (som serverade väldigt goda bananpannkakor till frukost). Tyvärr kunde vi inte bo i samma rum hela familjen, trots att det skulle gå när vi bokade, så vi blev bara där en natt. 
Bild tagen från lilla verandan utan för våra rum
 
Istället bokade vi ytterligare ett nytt boende, ett litet hus precis vid stranden och alla restauranger. När vi, efter mycket om och men, kom dit så låg det inte alls nära varken strand eller restauranger. PUST. Här någonstans började vi ledsna på detta land, som dessutom inte kunde servera varken varm eller god mat. Eller ens det vi beställde för den delen. Till slut lyckades vi i alla fall då tag på ett hus som låg nära stranden och restauranger men vi stannade bara där i två nätter då det var över vår budget prismässigt. 
 
Med tanke på ovanstående så var vi inte så sugna på att ge Vietnam några fler chanser och därför bokade vi flyg tillbaka till Bangkok igen. 
 
Bad på en jättefin och långgrund strand. Perfekt att vara på med småttingarna
 
Summering av Vietnam
+ långgrund och fin strand 
+ behaglig väder 
+ varmt vatten 
+ billigt 
 
- kall och smaklös mat (det godaste vi åt var på Burger King på flygplatsen) 
- ingen verkade kunna engelska, alls
- otrevliga/tjatiga/stirrade mycket 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0